Ferros Artà és una empresa familiar amb més de 25 any d’història que es dedica al treball del ferro.

 

Després d’estar ubicats durant d’anys al carrer Pau i de centrar l’activitat principal en la fabricació d’estructures d’obra i tancaments amb reixes, a partir del març de 2012 Ferros Artà enceta una nova etapa al Parc Empresarial d’Artà, concretament al número 11 de l’Avinguda dels Pujols.

 

En tots aquests anys l’empresa s’ha hagut de condicionar i adaptar a les demandes dels clients, així com també ha ampliat la seva cartera de productes i serveis i els seus treballadors s’han format i especialitzat per tal d’aconseguir un millor producte i servei final.

 

La nova nau industrial ha ajudat, en gran mesura, ha ampliar el nou concepte d’empresa que els seus dos gerents i germans, en Sebastià i en Miquel Carrió, ja havien començat a dur a terme amb prou èxit, però amb la manca d’una infraestructura apta i condicionada per poder atendre amb les millors condicions. Amb tot, Ferros Artà s’està esforçant dia a dia per satisfer les necessitats dels seus clients i presentar un treball seriós i de qualitat.

 

Amb aquest suport tecnològic es pretén mostrar la carta de treballs i serveis que presenta l’empresa i convidar-vos a veure’ls. Per qualsevol qüestió posar-vos en contacte amb noltros, ja sigui per sol·licitar un pressupost, veure i consultar materials disponibles, etc.

 

 

 

Benvinguts